Category:  Bakning

Home » Archive by category "Bakning"
chokladboll med pepparkakssmak

Chokladbollar med pepparkakssmak

In Kakor On November 27, 2013 0 Comments

Nu börjar det närma sig första advent. Har ni börjat adventspynta ännu? Hemma hos oss väntar vi med pyntet tills på söndag men jag har redan avnjutit årets… Read More »

Grekiskt lantbröd med oliver

Grekiskt lantbröd med oliver

In Bröd On October 20, 2013 0 Comments

Nu har verkligen kylan börjat infinna sig över vårt land. En del har till och med fått lite snö! Här hos oss i Stockholm har det inte kommit… Read More »

ischoklad

Vit ischoklad

In Kakor, Tilltugg On November 28, 2012 0 Comments

Idag kom den första snön, underbart! Och på söndag är det första advent. Nu börjar man verkligen känna att julen närmar sig på riktigt. På lördag ska vi… Read More »

Kladdkaka

Kladdkaka

In Dessert, Kakor, Tårtor On November 7, 2012 0 Comments

Idag är det kladdkakans dag och vad passar då inte bättre än en kladdkaka till fikat, desserten eller kvällsmyset framför tvn? Denna kladdkaka blir verkligen supergod och väldigt… Read More »

Kolakakor

Kolakakor

In Kakor On October 23, 2012 2 Comments

Kolakakor, kolasnittar, sirapskakor, sirapssnittar… Ja, kärt barn har många namn… Vad som är det korrekta (om det nu finns något) för dessa kakor vet jag inte, något som… Read More »

Morotsbröd

Morotsbröd

In Bröd On October 22, 2012 0 Comments

Igår var det söndag och då passade jag på att baka bröd, denna gång blev det morotsbröd. Jag tycker att det är så härligt att starta veckan med… Read More »

Focaccia med soltorkade tomater

Focaccia med soltorkade tomater

In Bröd, Buffémat On October 21, 2012 1 Comment

Denna gång är det inte Cecilia bakom tangentbordet utan hennes man. Hej! Vanligtvis hittar ni mig bakom kameran när jag tar bilderna på maten hon lagar, men idag… Read More »

Äppelkaka

Äppelkaka

In Dessert, Kakor On October 15, 2012 0 Comments

Ihelgen gjorde jag denna härliga äppelkaka. En väldigt god och enkel äppelkaka med ett lite knäckigt täcke över. Vi bor ju i lägenhet så tyvärr kan vi inte… Read More »

Fyrkornsbrod

Fyrkornsbröd

In Bröd On October 10, 2012 0 Comments

Igår bakade jag och barnen fyrkornsbröd, att ha hembakat bröd hemma är verkligen underbart och faktiskt lite lyxigt! Dessa fyrkornsbröd är perfekta att frysa in och bara ta… Read More »

Chokladmuffins

Chokladmuffins

In Muffins och bullar On October 8, 2012 0 Comments

Här hemma har vi som bekant sjukstuga. Med två krassliga småbarn hemma behöver man ju hitta på något att göra för att få tiden att gå. Och vad… Read More »