Category:  Kakor

Home » Bakning » Archive by category "Kakor"
chokladboll med pepparkakssmak

Chokladbollar med pepparkakssmak

In Kakor On November 27, 2013 0 Comments

Nu börjar det närma sig första advent. Har ni börjat adventspynta ännu? Hemma hos oss väntar vi med pyntet tills på söndag men jag har redan avnjutit årets… Read More »

ischoklad

Vit ischoklad

In Kakor, Tilltugg On November 28, 2012 0 Comments

Idag kom den första snön, underbart! Och på söndag är det första advent. Nu börjar man verkligen känna att julen närmar sig på riktigt. På lördag ska vi… Read More »

Kladdkaka

Kladdkaka

In Dessert, Kakor, Tårtor On November 7, 2012 0 Comments

Idag är det kladdkakans dag och vad passar då inte bättre än en kladdkaka till fikat, desserten eller kvällsmyset framför tvn? Denna kladdkaka blir verkligen supergod och väldigt… Read More »

Kolakakor

Kolakakor

In Kakor On October 23, 2012 2 Comments

Kolakakor, kolasnittar, sirapskakor, sirapssnittar… Ja, kärt barn har många namn… Vad som är det korrekta (om det nu finns något) för dessa kakor vet jag inte, något som… Read More »

Äppelkaka

Äppelkaka

In Dessert, Kakor On October 15, 2012 0 Comments

Ihelgen gjorde jag denna härliga äppelkaka. En väldigt god och enkel äppelkaka med ett lite knäckigt täcke över. Vi bor ju i lägenhet så tyvärr kan vi inte… Read More »

Chokladmaränger

Chokladmaränger

In Dessert, Kakor On September 12, 2012 0 Comments

Maränger är perfekt att göra av överblivna äggvitor. Igår så blev det t.ex. 4 stycken över då jag lagade Pasta Carbonara. Tänkte överraska barnen med dessa chokladmaränger till… Read More »

nutelakakor_top

Nutellakakor

In Bakning, Kakor On February 14, 2012 2 Comments

Idag är det alla hjärtans dag och vad passar då inte bättre än att överraska sin älskling med det han gillar absolut mest? Min man älskar Nutella så… Read More »