• 1 dl vitt vin 1 dl fruktsoda 1/3 dl flädersaft (koncentrat)

Det har varit rätt tyst här på bloggen under sommaren och anledningen till det är faktiskt att vi inte varit hemma. Det har varit en väldigt hektiskt sommar för oss och trots att jag varit ledig i åtta veckor har vi inte varit hemma knappt. Det blev 6 dagar hemma på hela sommaren! Måste säga att jag faktiskt tycker att det är riktigt skönt att vara hemma igen, även om vi haft det fantastiskt!

Vi började med att åka till Spanien i 2,5 vecka, där åt vi fantastiskt god mat och drack många goda viner, solade och badade. Därefter har vi varit i Norrland, Småland, Halmstad, vi tog även båten över till Danmark för att sedan åka hem och sätta oss på ett flygplan mot New York.

I New York var det bara jag och min man Daniel, det var en helt underbar resa. Vi har sett så mycket, ätit så mycket, druckit så mycket, gått så mycket… Vi var helt slut när vi landade hemma på Arlanda efter en vecka… Men oj, vilken underbar stad det var! Kommer definitivt att åka dit igen!

Hursomhelst, nu är vi i alla fall hemma i Sverige igen och vi har redan hunnit jobba en hel vecka, Sakta men säkert börjar vi komma tillbaka till vardagen igen. Det är med lite blandade känslor måste jag säga. När man börjar jobba igen känns det på något sätt som att sommaren är över… Men så är det ju faktiskt inte! Förhoppningsvis får vi många härliga eftermiddagar och helger innan det är dags för hösten att klampa på dörren. Det gäller bara att ta till vara på de där dagarna och det är precis det vi gjort idag. Vi firade att det fortfarande är sommar med denna fantastiskt goda sommardrink. Superenkel att göra och den smakar verkligen svensk sommar!

Flädervin

Sommardrink

Blanda samman alla ingredienser, häll upp i fina glas (gärna champagneglas) och servera tillsammans med en citronskiva.

OBS! Ingrediensbeteckningen nedan avser ett glas, ska du till exempel göra fyra sommardrinkar får du multiplicera med fyra.