Category:  Dessert

Home » Efterrätt » Archive by category "Dessert"
Chokladmousse

Chokladmousse

In Dessert On February 7, 2014 0 Comments

Chokladmousse är min absoluta favoritdessert. Man kan variera den på så många olika sätt. Ibland är man sugen på mjölkchoklad, ibland mörk eller varför inte vit? Eller så… Read More »

daimchokladmousse

Daimchokladmousse

In Dessert On November 27, 2013 1 Comment

Den här chokladmoussen med Daim är ju bara för smarrig! Perfekt att bjuda vännerna på! Den är jättelätt att göra och går väldigt snabbt. Det som jag tycker… Read More »

Kolaglass

Kolaglass

In Dessert On June 12, 2013 0 Comments

Häromdagen gjorde jag ju kolasås, inte vilken kolasås som helst utan världens godaste! Dessutom är den busenkel att göra! Det enda man behöver göra är att koka en… Read More »

Kolasås

Kolasås

In Dessert, Såser On June 10, 2013 0 Comments

Underbara sommar! Äntligen är du här! Det brukar bli en hel del glass på sommaren, eller hur? Och vad passar så inte bättre till än kolasås? Kolasås är… Read More »

pannkakor

Pannkakor

In Dessert, Helglunch, Vegetariskt On May 30, 2013 0 Comments

Då var det redan torsdag! Tiden bara springer iväg och snart är det dags för semester. Det ska bli så skönt! Torsdagar innebär ju ärtsoppa och pannkakor för… Read More »

citronfromage-top

Citronfromage

In Dessert On May 26, 2013 0 Comments

Jag verkligen älskar citron, i alla dess former! Till mat, i dryck och framförallt i desserter! Om jag skulle få välja min favoritdessert så skulle jag nog säga… Read More »

Maränger

Maränger

In Dessert On May 26, 2013 0 Comments

Maränger är verkligen ett perfekt sätt att ta tillvara på äggvitor! Äggvitor blir ofta över när man lagar mat eller bakar och det känns ju väldigt onödigt att… Read More »

Jordgubbsmousse med kvarg

Jordgubbsmousse gjord på kvarg

In Dessert On May 11, 2013 5 Comments

Det är verkligen så underbart att våren är här. Jag skrev det här receptet i tisdags vid 21:00 sittandes ute på balkongen och medan det fortfarande var ljust!… Read More »

Kladdkaka

Kladdkaka

In Dessert, Kakor, Tårtor On November 7, 2012 0 Comments

Idag är det kladdkakans dag och vad passar då inte bättre än en kladdkaka till fikat, desserten eller kvällsmyset framför tvn? Denna kladdkaka blir verkligen supergod och väldigt… Read More »

Snabb cheesecake med bär

Snabb cheesecake med bär

In Dessert On November 4, 2012 0 Comments

Jag älskar cheesecake, det är verkligen ett helt fantastiskt bakverk och bland kan jag få ett riktigt sug efter det. Tyvärr tar ju “vanlig” cheesecake lite tid att… Read More »