• 3 dl vispgrädde 150 gram Nutella, rumstempererad 1 ägg Hackade hasselnötter till garnering eller färska bär

Då var det fredagkväll igen, barnen sover och jag och maken tänka kika på någon film.   Och självklart så har ju sötsuget satt in. Vad gör man då? Jo, man ställer sig och gör Nutellamousse. En underbar variant till den klassiska chokladmoussen. Helt fantastiskt gott och så enkelt!

Mitt recept är för fyra personer, så barnen kommer såklart få en varsin imorgon.

Nutellamousse

Vispa ägget tillsammans med den rumsvarma Nutellan.

I en annan skål så vispar du vispgrädden.

Rör försiktigt ner vispgrädden i Nutellanbladningen. Häll upp i fina glas eller skålar och låt stå i kylen i minst en timme så att  Nutellamoussen stelnar till.

Garnera med hackade hasselnötter eller färska bär! Bägge blir oerhört gott! Just idag hade jag färska hallon hemma så det fick bli det.