• 250 gram chèvre 200 gram baby plommontomater eller pärltomater 100 gram urkärnade kalamataoliver 2,5 msk flytande honung 2 tsk vit balsamviänger 4 stora skivor toastbröd Blandade salladsblad till servering

Nu närmar sig Alla hjärtans dag med stormsteg. Vad passar då inte bättre att bjuda sin käraste på en riktigt god middag?

Denna toast med getost och tomat- och olivkompott är verkligen fantastiskt god och så himla enkelt att göra. Perfekt som förrätt när du vill bjuda på något riktigt gott!

Recept på toast med getost och tomat- och olivkomptt

Hacka oliverna och tomaterna. Blanda sedan samman de i en skål och tillsätt den flytande honungen och den vita balsamvinägern.

Skär chèvren  eller getosten i fyra stycken skivor.

Skär av kanterna på toastbrödet och stek de sedan i rikligt med smör tills de får en härlig gyllene färg.

Lägg upp en näve med blandade salladsblad på en tallrik och lägg sedan på det stekta toastbrödet.

Värm upp chèvren snabbt i stekpanna, det krävs inte många sekunder på varje sida. Lägg sedan upp getosten på toastbrödet och tillsätt sedan tomat- och olivkompotten.