• 500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk eller sej 1 dl grädde 2 dl creme fraiche 1 dl kaviar 3 st ägg, kokta

Hemma hos oss försöker vi äta fisk ett par gånger i veckan, det tycker jag är precis lagom.  Men det är många som äter fisk väldigt sällan, bara någon gång i månaden.

Många barn är inte alls förtjusta i fisk, vilket är väldigt synd då fisk är väldigt nyttigt. Mina barn har alltid älskat fisk, det som är bra med fisk är att det är väldigt lättlagat och det är lätt att dölja fisksmaken, om man nu inte skulle tycka om den.

Har du ett barn som inte gillar fisk kan jag nästan garantera att de kommer att älska denna fisk i kaviarsås. Mina ungar verkligen älskar den och äter alltid flera portioner! Det som är det absolut bästa är att den är busenkel att göra! Att laga god fisk behöver verkligen inte vara svårt eller ta särskilt lång tid.

Fisk i kaviarsås

Ställ ugnen på 200 grader.

Skär fisken i portionsbitar och lägg de i en ugnsfast form.  Salta och peppra fisken lite.

Blanda samman grädde, creme fraiche och kaviar. Häll sedan över kaviarsåsen över fisken.

Grädda i ugnen i ca 20 minuter.

Under tiden som fisken står i ugnen så kokar du äggen. Skala och finhacka äggen och strö över fisken när den är klar.

Servera med kokt potatis.