Category:  Kyckling

Home » Huvudrätt » Archive by category "Kyckling"
kycklingwok-preparation

Kycklingwok

In Kyckling On November 14, 2013 0 Comments

Tiden springer verkligen iväg och tänk att vi redan är inne på mitten av november!  Vart tog tiden vägen egentligen? Hela den här hösten har bara sprungit iväg… Read More »

Pulled chicken med coleslaw och majs

Pulled chicken

In Kyckling On August 25, 2013 11 Comments

Pulled pork är ju något som är väldigt inne nu, det är inte så konstigt att det blivit så populärt för det är verkligen jättegott! Något som jag… Read More »

kyckling-ajvar

Ajvarkyckling

In Kyckling On May 28, 2013 3 Comments

Mmm, nu börjar sommaren verkligen närma sig! Underbart, inte sant? Jag börjar genast tänka på Medelhavet när jag tänker på sommaren, kanske för att vi alltid brukar spendera… Read More »

Kycklinggratäng med mango chutney

Kycklinggratäng med mango chutney

In Kyckling On October 31, 2012 3 Comments

Den här gratängen känner nog många av er igen, kycklinggratäng med mango chutney är en riktig klassiker som uppskattas av de flesta. Barn brukar dessutom vara väldigt förtjusta… Read More »

Quesadillas med kyckling

Quesadilla med kyckling och salsa

In Buffémat, Helglunch, Kyckling, Såser On October 19, 2012 0 Comments

Då var fredagen här! Härligt med helg! Jag vet inte vad det är men på fredagar är jag alltid jättetrött när jag kommer hem, skulle kunna gå och… Read More »

Kyckling i currysås

Kyckling i currysås

In Kyckling On October 14, 2012 4 Comments

Då börjar den här helgen lida mot sitt slut. Idag har vi inte gjort mycket alls, sonen börjar bli lite febrig och hostig igen  så vi  har bara… Read More »

Kycklingrullader med bacon

Kycklingrullader med bacon

In Kyckling On October 7, 2012 0 Comments

Då var den här helgen över, för oss har det varit en väldigt lugn helg då barnen har varit är sjuka. Det började med att sonen fick feber… Read More »

Kycklingfajitas

Kycklingfajitas med paprika och tomat

In Kyckling On September 20, 2012 1 Comment

Snart är det fredag igen och då är det dags för fredagsmys i många hem. Hemma hos oss är denna rätt en återkommande favorit. Den är lätt att… Read More »

kycklingklubbor2

Kycklingklubbor i ugn

In Buffémat, Kyckling On September 7, 2012 0 Comments

Oerhört goda och väldigt uppskattade kycklingklubbor i ugn som är väldigt omtyckt av både stora och små. Kyckling är något som passar alla, man kan göra väldigt mycket… Read More »

pasta_kyckling_top

Pasta med kyckling och kokosmjölk

In Kyckling, Pasta On January 6, 2012 1 Comment

Italien möter asien? Roligt med lite omväxling och servera pasta istället för ris eller nudlar till asiatiskt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Strimla kycklingfiléerna. Finhacka den röda… Read More »