• 4 st kycklingfiléer 1 st röd paprika 1 st gul paprika 1 st gul lök 3 dl grädde 1 msk curry 1 tsk paprikapulver 1 msk tomatpuré Salt och peppar Ris

Då börjar den här helgen lida mot sitt slut.

Idag har vi inte gjort mycket alls, sonen börjar bli lite febrig och hostig igen  så vi  har bara varit iväg och hyrt lite film och sedan legat i soffan mest hela dagen. Mysigt!

Till middag blev det en riktigt klassiker, men ack så god och enkelt för det, nämligen kyckling i currysås. Perfekt för lata dagar, tar 20 minuter att göra!

Här kommer receptet på min variant på kyckling i currysås.

Kyckling i currysås

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen, jag valde basmatiris som är mitt favoritris.

Hacka den gula löken och bryn den i lite olivolja i en stekpanna. Skär kycklingen i fina små bitar och tillsätt de i stekpannan. Låt steka på tills kycklingen är nästan genomstekt. Salta och peppra.

Skär paprikorna i små bitar och häll ner de i stekpannan.

Krydda med curry, paprikapulver,  samt tomatpuré, blanda runt allt och tillsätt grädden.

Låt allt småkoka ihop i ett par minuter.

Servera med ris.