• 400 gr pasta, Bucatini 3 st kycklingfiléer 1 st röd paprika 100 gram sockerärtor 1 burk kokosmjölk 1 st rödlök 2 st vitlöksklyftor 1 citron saft + rivet skal 3 tsk riven ingerfära 1 st röd chili 3 krm koriander, mald 1-2 tsk grön currypasta salt och peppar

Italien möter asien? Roligt med lite omväxling och servera pasta istället för ris eller nudlar till asiatiskt.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Strimla kycklingfiléerna. Finhacka den röda löken saft vitlöksklyftorna.
Skär paprikan i bitar och hacka den röda chilin (ta bort kärnorna).

Stek löken i rapsoja tills den blir mjuk, tillsätt sedan kycklingen.
Tillsätt paprikan, sockerärtorna samt den hackade röda chilin och den rivna ingerfäran.
Blanda sedan i saften och det rivna skalet från citronen, currypastan och koriander.

Rör sedan ner kokosmjölken och låt koka i några minuter.

Blanda tillsammans med den nykokta pastan.