Category:  Soppa

Home » Huvudrätt » Archive by category "Soppa"
Tomatsoppa

Tomatsoppa

In Soppa, Vegetariskt On November 25, 2012 1 Comment

Nu är det inte ens en månad kvar till jul! Har ni börjat förbereda något? Jag har redan handlat en hel del julklappar och nästa lördag så kommer… Read More »

Grönkålssoppa

Grönkålssoppa

In Soppa, Vegetariskt On November 12, 2012 2 Comments

Nu börjar första advent närma sig med storsteg. Det är bara drygt två veckor kvar, sedan är vi inne i december. Årets sista månad… Har ni börjat förbereda… Read More »

Het löksoppa

Het löksoppa med örter

In Helglunch, Soppa, Vegetariskt On October 22, 2012 4 Comments

Idag beställde mina älskade barn pannkakor till middag, de ville ha vanliga traditionella tunna pannkakor och inga uppiffade pannkakor (ja, det händer ju att jag tillsätter både det… Read More »

Gulaschsoppa med köttfärs

Gulaschsoppa med köttfärs

In Kött, Soppa On October 16, 2012 4 Comments

På tisdagar äter vi ofta soppa i vår familj och idag blev det en gulaschsoppa med köttfärs. Soppa måste verkligen vara den perfekta maträtten. Det är lätt att… Read More »

Linssoppa

Linssoppa med apelsin

In Soppa, Vegetariskt On October 10, 2012 0 Comments

För många herrans år sedan blev jag bjuden på en linssoppa i ett provsmakningskök i en matvaruaffär. Det var en väldigt god soppa med linser, jag tänkte redan… Read More »

Ost och broccolisoppa

Ost- och broccolisoppa

In Soppa, Vegetariskt On October 2, 2012 0 Comments

Idag var det bara jag och barnen hemma på middag och då passade jag på att göra ost- och broccolisoppa. Min man är nämligen inte speciellt förtjust i… Read More »

Fisksoppa

Fisksoppa

In Fisk & Skaldjur, Soppa On September 29, 2012 7 Comments

Oj, idag har det verkligen varit ett fartfylld dag för mig och vår dotter Therese. Det började med gympa, därefter var vi och handlade, sen åkte vi hem… Read More »

spenatsoppa med ost

Spenatsoppa med ost

In Soppa, Vegetariskt On September 25, 2012 2 Comments

Tisdag idag, egentligen är det som en fredag för mig och barnen. Deras dagis har nämligen stängt imorgon och på torsdag för planeringsdagar så då ska vi vara… Read More »

Potatis och purjolökssoppa

Potatis och purjolökssoppa

In Soppa, Vegetariskt On September 17, 2012 0 Comments

Då var det måndag igen och det är tillbaka till jobb, skola och dagis för de flesta! Här hemma har det dock varit sjukstuga idag, sonen avslutade helgen… Read More »

Grön ärtsoppa med knaperstekt bacon

Grön ärtsoppa med knaperstekt bacon

In Soppa On September 12, 2012 1 Comment

Nu när hösten är här har man riktigt börjat längta efter soppa och det behöver inte ta speciellt lång tid att slänga ihop en. Denna härligt gröna soppa… Read More »