Category:  Tillbehör

Home » Archive by category "Tillbehör"
melonsallad

Melonsallad

In Sallad, Tilltugg On April 28, 2014 0 Comments

Nu var det verkligen länge sen jag skrev något här, vi befinner oss nämligen i USA sedan sex veckor tillbaka. Vi har det verkligen fantastiskt bra och har sett… Read More »

Kolasås

Kolasås

In Dessert, Såser On June 10, 2013 0 Comments

Underbara sommar! Äntligen är du här! Det brukar bli en hel del glass på sommaren, eller hur? Och vad passar så inte bättre till än kolasås? Kolasås är… Read More »

Roquefortsås

Roquefortsås

In Såser On June 3, 2013 0 Comments

Min absoluta favoritsås till nötkött är nog roquefortsås, en underbart smakrik sås. I fredags åt vi oxfilé tillsammans med provensalsk potatis, det var fantastiskt gott! Till detta serverade… Read More »

marmelad-610

Rabarber- och jordgubbsmarmelad

In Sylt och mos On June 2, 2013 0 Comments

Äntligen är den underbara rabarbersäsongen här! Som vi har längtat! Det finns hur mycket gott som helst att göra av rabarber, till exempel saft, paj eller varför inte… Read More »

Halloumisallad

Halloumisallad

In Sallad On May 19, 2013 0 Comments

Nu när sommaren börjar närma sig börjar man bli sugen på lite lättare mat. Vad passar då inte bättre än en härlig fräch halloumisallad med örtvinegrette? Att salladen… Read More »

Hemmagjor aioli

Aioli

In Såser On May 15, 2013 0 Comments

Att göra egen aioli är inte alls, som många tror, svårt. Tvärtom! Det är väldigt lätt och det blir helt fantastiskt gott! Viktigt att tänka på när du… Read More »

ischoklad

Vit ischoklad

In Kakor, Tilltugg On November 28, 2012 0 Comments

Idag kom den första snön, underbart! Och på söndag är det första advent. Nu börjar man verkligen känna att julen närmar sig på riktigt. På lördag ska vi… Read More »

Prosciutto med räksallad

Prosciutto med räksallad

In Buffémat, Förrätt, Tilltugg On November 4, 2012 0 Comments

Ja, även idag så vaknade våra älskade ungar alldeles för tidigt. Detta ledde till att jag och dottern åkte iväg och handlade i matvaruaffären innan vi åkte iväg… Read More »

Rostade pumpakärnor

Rostade pumpakärnor

In Buffémat, Tilltugg On October 30, 2012 0 Comments

Ja, det blev ju en hel del över när jag och barnen gjorde en vår fina halloweenpumpa. En del av resterna blev en god pasta och en del… Read More »

Quesadillas med kyckling

Quesadilla med kyckling och salsa

In Buffémat, Helglunch, Kyckling, Såser On October 19, 2012 0 Comments

Då var fredagen här! Härligt med helg! Jag vet inte vad det är men på fredagar är jag alltid jättetrött när jag kommer hem, skulle kunna gå och… Read More »